Solved

Booking bed in nighttrain napoli > milano 14th april

  • 31 March 2023
  • 1 reply
  • 63 views

Hello, I am having trouble booking a bed for me and my daughter in the nighttrain napoli > milano 14th april although seems available if I can believe other websites… the interrail app lets me go through with the reservation until the very last moment when you want to confirm to pay.

icon

Best answer by rvdborgt 31 March 2023, 19:38

View original

1 reply

Userlevel 7
Badge +9

Volgens trenitalia.com is er nog steeds beschikbaarheid in die trein. Er zijn nog couchettes, waarvoor zelfs nog "Super Economy” beschikbaar is voor €59,90 per persoon. Daarvoor heb je dan geen Interrail nodig, maar dat is niet annuleerbaar of omwisselbaar.

Een Interrail-toeslag voor een couchette kost €41 per persoon en is online verkrijgbaar bij Interrail (+€2 boekingskosten per persoon en reserveringen in Italië werken daar niet zo betrouwbaar) en bij Italiarail (boekingskosten €1 per bestelling). Je hebt daarvoor dan wel een "passholder number” nodig, dat is wat Interrail het "pass cover number” noemt en dat op de omslag van een papieren pas staat. Als je een mobiele pas hebt, dan kun je er een genereren:

Verder zijn deze reserveringen ook bij de NMBS te koop, zowel aan een internationaal loket als telefonisch. Bij de NMBS zijn er voor Interrail-reserveringen geen extra kosten, maar het telefoonnummer is niet echt goedkoop, dus als je in de buurt van een internationaal loket woont, is dat de beste keuze. De NMBS stuurt je reservering via e-mail, en dat kan ook als je naar het loket gaat.

Reply